Esittely


Tampiiri ry (ent. Tamyn luomuruokapiiri) on Tampereen yliopistolla jo yli 20 vuotta toiminut yhdistys, jonka pääasiallisena tavoitteena on vaalia ja edistää luomu- ja lähiruoan tunnettavuutta ja saatavuutta. Lisäksi tarkoituksena on kiinnittää huomiota ruoan alkuperään ja edistää ruoan jäljitettävyyttä. Yhdistyksen ensisijainen kohderyhmä ovat opiskelijat, mutta toivotamme myös kaikki muut luomu- ja lähiruoasta kiinnostuneet tervetulleiksi osallistumaan toimintaamme.

Yhdistyksemme jäsenenä pääset osaksi yhteisöä, jota yhdistää kiinnostus laadukkaaseen ja puhtaaseen ruokaan sekä halu tukea paikallisia ruoantuottajia.

Vuonna 2020 Tampiiri ry järjestää jälleen kerran suositun vuosittaisen taimitapahtuman, josta voit ostaa luomutaimet istutettavaksi kesää varten. Tämän toukokuisen tapahtuman lisäksi suunnitteilla on mm. villiyrttikokkausta sekä muita tapahtumia, kuten tutustumista paikallisiin viljelijöihin.

Tämän sivuston tarkoituksena on myös auttaa sinua löytämään laadukasta ruokaa Tampereelta ja Pirkanmaan alueelta. Tutustu siis vinkkeihimme Luomua läheltä.

Tampiiri on toiminut yli 20 vuoden ajan Tampereen yliopistolla ruokapiiriajatuksella, järjestäen pääasiassa luomu- ja lähiruoan kimppatilauksia ja kuukausittaisia noutopäiviä. Noutopäivät yliopistolla ovat toistaiseksi tauolla, mutta mikäli resurssit riittävät tulevaisuudessa, voi luomu- ja lähiruoan tilaaminen kauttamme olla taas pian mahdollista.

Toivotamme sinut tervetulleeksi liittymään mukaan innokkaaseen joukkoomme ideoimaan tulevaa toimintaa luomu- ja lähiruoan saatavuuden edistämiseksi.

Tampiiri ry:n kevään 2020 ensimmäinen tapaaminen Kestävän ystävänpäivän merkeissä 13.2 .- mukana 3 hallituksen jäsentä ja 12 innokasta vapaaehtoista! Tule sinäkin mukaan suunnittelemaan tulevaa toimintaamme!